2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Çalışmaları

YEREL YÖNETİMLER BÖLÜMÜ GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı- Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı işbirliği ile üniversitelerde gönüllü faaliyetlerin teşvik edilmesi amacıyla hazırlanan " Gönüllülük Çalışmaları" dersi kapsamında Yerel Yönetimler öğrencileri aşağıdaki projeleri tamamlamışlardır. Emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ederiz.

• Adana'da bakıma ihtiyacı olan büyüklere ulaşıp ihtiyaçlarının karşılanması ( yatak ihtiyacı vs.)
  • Belediye işbirliği ile 1-7 Nisan Kanser Haftası dolayısıyla şehir hastanesinde kanser tedavisi gören hastalar için sürpriz etkinliklere katılma (Hastane bahçesi kanserle mücadelenin temsili rengi olan mor renkteki balonlarla süsleme vb.)
  • Ülkemizin çeşitli illerinde fidan dikimi
  • Çocuklara boyama kitabı dağıtımı
  • Ülkemizin çeşitli illerinde sokak hayvanlarını besleme ve barınakları ziyaret edip mama yardımında bulunma çalışmaları yürütmüşlerdir.

Öğr.Gör. Erbil RADAVUŞ

Yönetim Ve Organizasyon Bölüm Bşk. V.

ETKİNLİĞE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZ

ETKİNLİK RESİMLERİMİZ